• Welkom op mijn website!  


  • Even Voorstellen:

  • Mijn naam is Janny, ik heb 2 inmiddels uitwonende dochters Joyce en Denise, en ik woon samen met Henk. In en rond ons huis zijn ook nog 5 poezen, 3 honden, een paard een geit en een toompje kippen te vinden. Aangezien wij helemaal vrij wonen is daar alle ruimte voor en is het een gezellige beestenbende! Vanaf mijn jeugd heb ik altijd dieren om me heen gehad, en ik kan me dan ook geen leven zonder voorstellen.

  • Al mijn hele leven ben ik verslaafd aan de Engelse Cocker, toen ik zes jaar oud was, kochten mijn ouders de eerste cocker. Het was een zwart/wit teefje met de naam Ammy. Natuurlijk een heel lief hondje zoals eigenlijk alle cockers zijn. Helaas is ze niet oud geworden. Nu 49 jaar later heb ikzelf nog steeds cockers, 1 keer ben ik van mijn geloof afgevallen en heb ik een Duitse Dog gehad. Ook een heel mooi ras, maar toch ben ik weer terug gekeerd bij de cocker spanièl. November 2011 heb ik een kennelnaam aangevraagd bij de Raad van Beheer en daar ben ik inmiddels geregistreerd. Ook ben ik lid van de ECSCN.

  • De naam van mijn kennel "From Ila-Vera`s Field" is een samen voeging van de twee namen van mijn honden. Ila is het eerste gedeelte van de naam van Noa en Vera is ook het eerste gedeelte van de naam van Lynn. Wij wonen in een klein plaatsje in Friesland, in een vrijstaand huis, met een half hectare grond erom heen. Het bos ligt vlak achter ons huis, dus is er ook voldoende gelegenheid om te wandelen met de honden, wat we dan ook vaak doen. Op dit moment heb ik 3 teefjes, te weten:  Vera-Lynn een leverschimmel. Uit het nestje van Noa wat geboren is op 09-07-2013 heb ik een prachtig blauwschimmel teefje aangehouden. Haar naam is Emma ( A Sweetheart From Ila-Vera`s Field ). Noa is helaas op 23-07-2014 overleden. Isa een zwart/bont teefje geboren op 23-06-2014 is bij ons komen wonen in oktober 2014.

  • Al heel lang koesterde ik de wens om nog eens een nestje te fokken, maar door allerlei omstandigheden is dat er nooit weer van gekomen. Totdat ik vorig jaar minder ben gaan werken, waardoor ik meer vrije tijd heb gekregen. Dus nu, 25 jaar na mijn laatste nestje, eindelijk plannen gemaakt om af en toe een nestje te gaan fokken.  Daar komt tegenwoordig heel wat bij kijken, o.a. allerlei gezondheids onderzoeken. Alle vereiste testen zijn inmiddels gedaan en allemaal met goede uitslagen! Terug te lezen onder de button "Mijn Honden".

  • Sinds kort heb ik nu dus ook mijn eigen website, want ook dat hoort er tegenwoordig bij. Mijn website is gemaakt door Henk en ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje achter laten in het gastenboek!

  

 

 

 

 

 

 

JSN Tendo is designed by JoomlaShine.com